15/07/15

Domestic Makelaars: Huizen in de kijker

Domestic_0001_blog

Domestic_0002_blog

Makelaars hebben baat bij mooie foto’s van de gebouwen die ze in hun portfolio hebben zitten. Zeker voor eigendommen waar de oppervlakte groot is kunnen luchtopnames een meerwaarde bieden. Domestic Makelaars vroeg ons om deze beelden voor hun website te maken.

20/06/15

Up to the Sky

drone_600x373

Vliegen heeft altijd tot de verbeelding van de mens gesproken. Luchtopnames zien er dan ook altijd spectaculair uit. In het verleden was het maken van luchtbeelden een dure zaak. Een helikopter met piloot en cameraman huren was dan ook niet voor iedereen weggelegd. Enkel high budget producties hadden de kans om deze mooie beelden te schieten. Gelukkig heeft de technologische vooruitgang dit verhaal veranderd.

28/03/14

Unidoor: Een Hart voor Hout

Unidoor

De huisstijl en website van Unidoor was aan een update toe. Bij een nieuwe website hoort natuurlijk ook een filmpje. Om een kort maar krachtig verhaal te vertellen werd gekozen om geen mensen aan het woord te laten maar het werk voor zich te laten spreken.

01/09/13

Het Klein Seminarie Hoogstraten: Leerlingen ontpoppen zich tot echte acteurs.

KSPromo

De directie van Het Klein Seminarie in Hoogstraten zocht een originele manier om hun school voor te stellen aan het grote publiek zonder terug te vallen op het klassieke format. We bedachten een scenario waarbij alle troeven van de school op een aangename en ludieke manier aan bod komen.

30/01/13

Marlux M-Coat: Super Slow Motion

MarluxShoot

Om de resistentie tegen vuil en impact van M-Coat te demonstreren hebben we verschillende producten op M-Coat behandelde tegels te laten vallen. Het vallen en breken van objecten gebeurt echter op luttele seconden en is op die snelheid visueel niet echt interessant. Slow motion opnames bieden hier een goed alternatief. Dit wil zeggen dat de camera vele beelden per seconde moet kunnen opnemen en dus een hoge ‘frame rate’ moet hebben. De meeste reguliere camera’s kunnen wel een beperkte vorm van slow motion filmen maar voor vallende objecten is dit echter onvoldoende.

Adres

Azenstraat 12

2300 Turnhout

Telefoon

Frederic: +32 476 588178

Mail

info@infinitefilm.net